Coixí de tardor

Feia molt temps que volia fer aquesta coixinera i per fi aquest cap de setmana he trobat un forat per fer-la.
Sé que els arbres son un tema recorrent en decoració però per mi sempre han estat una imatge molt simbòlica i representativa de la meva vida.
L'arbre em recorda que la vida és orgànica, dinàmica, que no val estancar-se i acomodar-se, que el creixement i el canvi formen part d'ella i que no els hi hem de tenir por. Alhora l'arbre està arrelat a la terra, i, tot i patir els canvis que les estacions porten, l'essència no canvia, el tronc es manté ferm, arrelat a la font de la vida.

M'agrada tenir elements a casa meva que em recorden a mi i als meus la visió de la vida que tenim com a família.


És el primer coixí que faig i la veritat és que ha estat molt fàcil i agradable fer-lo així que crec que a partir d'ara en faré molts més!!!
Per fer-lo he fet servir la tècnica de la plantilla amb freezer paper. i després li he aplicat les fulles amb diferents robes.
Espero que us agradi el resultat i us animi a crear el vostre propi!
fins aviat,
m.

un divendres de craft!

Un nou divendres de craftejant! Aquest cop l'hem dedicat a aprendre a decorar galetes de sucre!!!! Ens ho vam passar pipa creant, menjant i rient molt!!!
us deixo una foto abans de començar i el link al blog de craftejant!
Fins aviat,
M.

foto+4.JPG.jpg

6 anys de tieta!

Des de l'estiu que volia penjar aquest post i no sé com havia perdut les fotos. Finalment avui l'he trobada en un arxiu amagada i he decidit posar-la igualment! Us vull ensenyar la postal que vaig fer-li al meu nebot en el seu sisé aniversari! L'Ori és qui em va estrenar com a tieta i és molt especial per a mi! És un nen molt alegre i viu i m'encanta com es relaciona amb el LLuc! Tenen passió l'un per l'altre!!
La targeta està feta amb papers d'scrap i cartulina. Feia un munt que no realitzava cap projecte d'scrap i la veritat és que estic una mica oxidada!
El resultat m'agrada, sobretot perquè sé que li va fer molta il·lusió rebre la postal per correu ordinari!
Us deixo la foto!
Apa fins aviat!
M.

w@s (això és el lluc tocant l'ordinador...)