Il·lustracions que fan somniar!


Rébecca Dautremer és una il·lustradora francesa que m'encanta i volia compartir-ho amb vosaltres. Et pots quedar fàcilment bocabadat en cada pàgina dels seus llibres, contemplant la delicadesa dels seus dibuixos, la potència dels seus colors -en destaca sobre tot el vermell- i els diferents enquadraments que utilitza. Els seus llibres són adaptacions de contes tradicionals de diferents cultures i èpoques, donant-lis un enfoc original i actualitzat. Un exemple seria el seu "Cyrano" ambientat en el Japó feudal .

El seu estil es reconeix enseguida, la màgia dels seus dibuixos traspassen les barreres de l'edat. Potser la qualitat dels textos sovint no fan justícia a les seves il·lustracions, però precisament aquest és l'encís dels seus contes, pàgines i pàgines de dibuixos increïbles que t'evoquen a un viatge fantàstic per un univers ple de princeses, dracs, animals fantàstics, prínceps...


 


Desitjo que us agradi tant com a mi!

6 comentaris:

Unknown ha dit...

Ai...si!!! jo em vaig comprar una carpeta amb una il.lustració seva perquè em vaig enamorar al moment mateix de veure-la!!!! desprès he anat mirant de trobar cosetes...perquè és una artistassa...m´encanta!!!
Gràcies
Petons

Mariona ha dit...

A mi també m'encanta. És més, vaig pensar que quan tingui una nena...jijji...li compraré llibres il.lustrats per ella. N'he vist uns quants i son preciosos!
Petonets guapi!!!

PD: m'agrada que vagis actualitzant el blog, jijij!

Sara Bonet ha dit...

Que maco!!!! Feia dies que no visitava el teu blog i m'ha fet molta il.lusió veure'l al dia!!!! Felicitats wapa.

aurora portillo ha dit...

Hola,

Rebeca Dautremer es una magnífica ilustradora pero Nicoletta Ceccoli también, y la última ilustración que pones como ejemplo es de ella. Te dejo su página, www.nicolettaceccoli.com... por si quieres dedicarle un post.

un saludo,

aurora

Unknown ha dit...

Dons a mi tambè m´agrada!!!

Unknown ha dit...

Ei reineta!!! la Francesca soc jo, la teva mare!!!! m´ha encantat veure i visitar el teu blog. Estas feta una artistasa!!!
Love you