CARROT CAKE RECIPE

This is my favorite carrot cake recipe!!! I've done it sooo many times!! Some of my friends have asked me for the recipe so here it is!!!
Dámaris aquí la tens ara només l'has de fer i donar-me'n un trosset!!!! Les mides del pastís són americanes (cups, tablespoons TBls, teaspoons Tsp, etc). Al Ikea les venen. A disfrutar!!!!

For the cake (el pastís):
2 cups Flour (farina)
1 Tsp. Baking Soda ( Bicarbonat)
1 Tsp. Salt (Sal)
2 Tsp. Cinnamon (canela)
2 Cups Sugar
1 Cup Margarine
4 Eggs
3 Cups Grated Carrots (pastanaga triturada)


Mix flour, baking soda, salt and cinnamon. Add Sugar and margarine. Mix well. Beat
eggs, add grated carrots.

Bake for 35 min at 180º

Barrejar la farina, el bicarbonat, la sal i la canyella. Afegir el sucre i la margarina. Barrejar bé. Batre els ous i afegir a la massa. Afegir la pastanaga triturada.

Al forn durant 35 min a 180º

Frosting:
1/2 Cup butter or Margarine
1 Cup Cream Cheese (formatge Philadephia)
2 Tsp. Vanilla extract (extracte de Vainilla líquida)
1 Box Powdered Sugar (sucre glacé)

Mix and put on the cake when cold.

Barrejar els ingredients i afegir al pastís quan aquest estigui fred.

2 comentaris:

LAIA ha dit...

mmmmm.... que bo!!!!!

però les mesures de tbs. aki no les tenim, podries posar algo aproximat!!!!


si el faig jo estarà bo però res com quan vaig a casa teu i n'hi ha un d'aquests.

testimo guapa

gràcies

LAIA ha dit...

1 US teaspoon = 4.92892159 milliliters