Moneder de paper

Avui hem tornat a quedar amb la Diana i tot i que no ha estat el millor dia dels nens per fí hem pogut acabar el moneder!!!! Fa tres setmanes que el tenim penjat i fins avui no hem pogut veure com quedava! La veritat és que no teníem moltes esperances de poder-ho acabar ja que ha estat molt més complicat del que ens pensàvem. Cosir plàstic no és tant fàcil com sembla!!

Els moneders en procés

El L. i la A. no tenien el millor dia i volien estar enmig de tot!! Així hem acabat les dues, amb un braç aguantant als babies i amb l'altre treballant!! com ens hem de veure!!! El L. estava al·lucinat amb la màquina de cosir i jo concentrada en no sortir-me de la línia i agafant-li el braç al nano perquè no se'l cosís. Tot una aventura!
El resultat final, a mi m'encanta!
Us deixo una foto de la D. i jo amb la nostra cara de satisfacció i cansament!
Apa fins aviat!
M.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Mariona, són xulísims!!!!!!! Òstres... Però jo no sabia que amb una màquina de cosir normal es podia fer paper i plàstic... Es necessites agulles especials???? Merci!!!!

La Nina de Drap ha dit...

ei guapa! doncs en el procés vam matar a unes quantes agulles!!! vaig acabar amb la de 100 però igualmente no recomano aquest projecte si tens una màquina senzilla com la meva. Tot i això el resultat és xulo! Avui l'estreno!jejej

MARIA MARTIN ha dit...

M'encanta!!!

Marian ha dit...

Mariona me encanta lo que habéis creado esta vez!!!!!. Me ha hecho recordar cuando Donna, Jessica y yo quedábamos con las chicas de Sevilla para hacer esos monederos...pero no tan chulis...jejeje...Por cierto, deberías llamar este tiempo "Miércoles de Inspiración" porque a mí me ha inspirado en crear la felpa con esas preciosas flores que hicisteis el miércoles pasado y ahora estoy con los monederos....es que es genial todas las cosas que creáis....por favor, seguid haciéndolo para inspirarnos a los demás. Un beso preciosa

Marian ha dit...

Ahhh!!!! por cierto, ¿cómo se llama el remache que le habéis puesto al monedero para cerrarlo? un beso