galetes decorades

Com us vaig dir us passo la recepta de les GALETES DECORADES. La recepta la vaig treure del blog de la Mima, Flocs de Sucre. Gràcies als seus post i als seus consells crec que me'n vaig sortir prou bé!

Gràcies Mima per compartir amb tots nosaltres les teves receptes!! Estaven boníssimes i el més important m'ho vaig passar super bé fent-les!!! ( i els meus nois menjant-les!!jejeje)

Aquesta és una recepta bàsica de galetes de sucre, si voleu veure la recepta cliqueu aquí.

donant-lis forma de bolets!

Un cop fetes i refredades toca decorar-les!! La part més divertida. En teoria has de fer una glassa (la pasta amb la que decores i que pots tenyir de qualsevol colorant) més líquida i una més espessa. Aquesta última és per delinear el dibuix que volem fer i després s'inunda amb la líquida. Com que n'havia de fer moltes vaig optar per el mateix que fa la Mima, fer un entremig d'ambdues i tirar pel dret!!

LA GLASSA
La glassa la podeu comprar feta però és tant fàcil de fer que us recomano fer-la vosaltres mateixos. Està feta de 2 clares d'ou pasteuritzades, 400 gr de sucre glas i una culleradeta de suc de llimona. Després podeu tenyir-la del color que volgueu amb colorant comestible i ja està!
Primer vaig fer la tija dels bolets, després la copa vermella i finalment els detalls dels punts i les fulles verdes.

En vaig fer moooltes!!!!

Aquí les teniu! En bosses individuals preparades per regalar!!
Espero que us animeu a fer-les i les compartiu amb les persones que teniu al voltant!!
Una abraçada dolça i fins aviat!
M.

1 comentari:

Mariona ha dit...

Que mones i bones que eren!
La cobertura me l'apunto perquè encara no he trobat cap cobertura que em vagi bé, jijiji.
Quin escampall!!!jajajaja