Coixí de tardor

Feia molt temps que volia fer aquesta coixinera i per fi aquest cap de setmana he trobat un forat per fer-la.
Sé que els arbres son un tema recorrent en decoració però per mi sempre han estat una imatge molt simbòlica i representativa de la meva vida.
L'arbre em recorda que la vida és orgànica, dinàmica, que no val estancar-se i acomodar-se, que el creixement i el canvi formen part d'ella i que no els hi hem de tenir por. Alhora l'arbre està arrelat a la terra, i, tot i patir els canvis que les estacions porten, l'essència no canvia, el tronc es manté ferm, arrelat a la font de la vida.

M'agrada tenir elements a casa meva que em recorden a mi i als meus la visió de la vida que tenim com a família.


És el primer coixí que faig i la veritat és que ha estat molt fàcil i agradable fer-lo així que crec que a partir d'ara en faré molts més!!!
Per fer-lo he fet servir la tècnica de la plantilla amb freezer paper. i després li he aplicat les fulles amb diferents robes.
Espero que us agradi el resultat i us animi a crear el vostre propi!
fins aviat,
m.

2 comentaris:

Marian ha dit...

Te ha quedado genial Mariona...está muy chulo...si estas navidades me quieres hacer un regalillo ya sabes ;D...jajaja...Sigue haciendo estas cosas que te quedan genial y siempre tienes ideas muy buenas y frescas. Un beso guapa

fannyathome ha dit...

Me encanta Mariona! Y también lo que has escrito, aunque no llego a comprender del todo el catalán pero creo que más o menos capto la idea. Un abrazo!!