la nina torna amb homemade plastilina!

Doncs moolt ha plogut des que vaig escriure aquest últim post. Coses bones i coses no tan bones, coses maques i coses molt lletges, però totes elles formen part del meu camí per aquesta vida i de totes elles en vull aprendre per créixer i ajudar a altres a fer-ho també.

Durant aquests mesos no he estat molt productiva, tampoc inspirada però ara he tornat amb les forces renovades i amb ganes d'expressar totes aquestes experiències a través de les meves mans. Crear forma part del meu ésser, de qui jo sóc, com Déu m'ha creat i en definitiva de com és Ell, un Déu molt creatiu! (només cal que mireu al vostre voltant!)
Jo ho veig quan miro al Lluc i veig com és, les coses que l'interessen, com es queda meravellat amb tot el que descobreix i també com n'és de creatiu amb les seves joguines, amb les meves joguines i amb tot el que troba per casa!
La seva alegria realment ha estat un bàlsam per aquests dies més durs i la seva passió per viure, per descobrir els misteris que l'envolten m'animen i m'ajuden a tenir aquesta mateixa passió.

M'agraden els dies de pluja, especialment si puc quedar-me a casa i contemplar la tempesta des de la finestra amb el Lluc. En un d'aquest últims dies de pluja el Lluc i jo vam decidir fer quelcom que fa mooolt temps volia fer, plastilina. He vist la recepta moltes vegades a pinterest i algunes amigues ja ho han provat amb molt d'èxit!! Així que ens vam posar a treballar i aquí en teniu el resultat:

els ingredients

com es fa?
Posem en una olla els ingredients i ho barregem fins que es faci una massa que es desenganxi de les pared de l'olla. (a la massa de la imatge encara li falten uns minuts)

Dividim la massa en diferents boletes i afegim el colorant

A disfrutar!!


Apa fins aviat!
M.





4 comentaris:

Marian ha dit...

Ala Mariona como mola!!! y queda super bien!!! seguro que Lluc se lo estará pasando genial con las creaciones de tu madre....eres una crack....ya voy tomando notas de estas ideas. Un beso

Marian ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Marian ha dit...

Me refiero las creaciones tuyas, no de tu madre...jajaja...

Mariona ha dit...

Ualaaaaa!! I com és que jo no ho coneixia??jajaja!! Que guay!! Ho probaré i ja texplicaré!!
Mil bisitus!!