CALENDARI D'ADVENT!

 Bon any a tots i totes!!!
Encara que els dies de Nadal ja queden una mica lluny (us he de confessar que jo encara tinc l'arbre montat!!!) us volia ensenyar el calendari d'advent acabat. Tot i que no és perfecte, m'agrada molt el resultat! Feia molts nadals que volia fer el meu propi calendari d'advent i per fi aquest any l'he fet! 
La paraula Advent significa "arribada" i és el període de preparació per l'arribada del Nadal!!! A la nostra família ens agrada preparar la casa, decorar-la, perfumar-la, fer pastissos i galetes de canyella i poma, ...però també ens agrada preparar els nostres cors per a una cel·lebració especial!!!

Us deixo les fotos del calendari que, per cert, és resultat d'unes classes de costura amb Caterina Pérez! Una mestra genial!!!! Gràcies Caterina!

Aprofito el post per donar-vos una abraçada virtual a tots i totes i per agraïr-vos els vostres missatges d'ànims i afecte tot i la meva inconstància!!

fins aviat!
la nina iona


6 comentaris:

noemozica ha dit...

M'agrada moltíssim, Mariona!!

fannyathome ha dit...

qué bonito Mariona!! Te ha quedado genial!!
Un abrazo!
Fanny

www.creativejourneycreatinghome.blogspot.com

La Nina de Drap ha dit...

Gracias Noelia y Fanny!!! me lo pasé genial haciéndolo!!! un abrazo!

sweetpach ha dit...

Hola,

Es molt bonic, ens encanta aquestes robetes tan alegres.

Un peto. Raquel i Neus

Anna ha dit...

Caraiii!!! M'agrada molt, la convinació de colors, genial!!!

Anna

Unknown ha dit...

love it!! i might have to copy that in the future.. trying to do more sewing. (and good thing I still know a decent amount of catalan because the blogger window opened with all catalan options!!)